maandag 21 juni 2010

cinderella

cinderella

materiaal : stamping bella (mo), copic markers en potlood, cuttle bug en embossing folder, color core cardstock en schuurmaatje

een stempeltje ingekleurd met copics en potlood. Met de cuttlebug heb ik het papier geĆ«mbossed en daarna opgeschuurd. De ronde kaart is in de aanbieding, nog enkele pakjes aan € 1.50 voor de snelle beslissers.

materials : stamping bella (mo), copics and pencils, cuttlebug and embossing folder, color core cardstock.

a stamp colored with copics and pencils. I have used the cuttelbug to emboss my cardstock, a little sanding did the trick.

4 opmerkingen:

jaimie zei

Hallo Elke,

geweldige kleurcombinaties en wat een leuke vorm van de kaart.

Groetjes, Jaimie

angeleef zei

Da's ook eens iets anders dan wat ik gewoon ben: embossen op designerpapier. Maar daarom zeker niet minder mooi. Leuke kaart!
** Evi **

Anoniem zei

een pracht van een kaartje Elke,knap gedaan!!

veel liefs Rebecca

angel zei

Hallo Elke het is heel lang geleden dat ik nog eens kwam piepen ik heb vorig jaar vele mooie stempels en papier bij ej gekocht maar ben nu alles kwijt in een grote woningbrand , ondertussen woon ik niet meer in antwerpen maar wel in limburg heel spijtig want nu kan ik ook niet zo gemakkelijk op bezoek komen he , maar ik ben terug gestard met knutselen en heb ook je blogje weer gevonden op de site ik hoop alsnog eens tot bij jou te geraken want je had heel goed materiaal ommee te werken vele groetjes anja (angel )