donderdag 10 februari 2011

op stap in Elounda

DSC00012

Samen met Marija op stap in het nu toeristloze Elounda. Als je daar enkel in het seizoen geweest bent is het wel een aparte ervaring. Zoals jullie zien doet de kinderwagen het heel goed. Luchtgevulde bandjes zijn daar wel ideaal! Ik wil jullie ook al hartelijk danken voor de kaartjes die zij al mochten ontvangen. Hartverwarmend! Ik prijs me gelukkig met zulke toffe klanten, dankje wel.

8 opmerkingen:

Joke L zei

Heerlijk tijd voor samen
Geniet ervan

chantal zei

Ben blij dat jullie heerlijke dagen hadden. Enne, graag gedaan hoor. Ik heb Marija al mogen ontmoeten en zij is zo een hartverwarmend persoon, dat ik met plezier een kaart heb gestuurd
liefs Chantal

Monique zei

Fijn om te zien dat je geniet!
Goede terugreis!
groetjes
Monique

Margo zei

Wat leuk zeg, even helemaal ontspannen !
Mijn kaartje is nog onderweg denk ik, ik heb geen idee hoe lang het duurt voor het kaartje daar zou kunnen zijn
Groetjes
Margo

Creatiels zei

zo te zien heb je genoten van je korte verblijf. Dar kaartje is met plezier verstuurd,ik heb Marija één keer in de winkel ontmoet en 'ts een toffe madam
groetjes en tot binnenkort
Els vh

Enny zei

Tof dat jullie zo hebben genoten, ik hoop dat mlijn kaartje intussen ook is aangekomen !! Groetjes Enny

lea zei

Elounda zonder toeristen, op wandel met je beste vriendin en haar schattige baby. Zalig gewoon! Weet zeker dat je er enorm van genoten hebt. Welkom terug in ons grijze landje.
Mijn kaartje is ook onderweg.
Tot woensdag.
Lea

Miranda Mols Stampin Utopia zei

Klopt het dat ik een easywalker zie? Ik heb hem ook! Superwagen toch. Misschien heb jij hem ondertussen niet meer nodig. Ik nog eventjes.