dinsdag 19 april 2011

3 bloemetjes

IMG_3692

materiaal : mini kleefbloemetjes, tekststempel

Eerst en vooral wil ik iedereen die de stand op het art specially event bezochten bedanken voor de vele fijne reacties op mijn kaarten. Zoals velen onder jullie weten steek ik heel wat energie in mijn werk en jullie complimenten zijn voor mij goud waard.
Voor al diegene die de kleine bloemetjes kochten hier nog een clean and simple kaartje. Het woordje geniet is maar een stukje van de tekststempel druk op pauze....Een tip om een stempel maar gedeeltelijk te gebruiken : beïnkt je stempel helemaal en kleef dan plakband over de tekst die je niet afdrukken wil. Druk je stempel af met de plakband op je stempel. Om je tekst op zijn plaats af te drukken kan je niet zonder de stempel positioner.
En voor diegene die nog geen bloemetjes hebben, ze zijn nog op voorraad.(€ 1.00 per pakje) Bestellen kan ook per mail en verzenden behoort ook tot de mogelijkheden!

IMG_3693

3 opmerkingen:

Margo zei

Hoi Elke,
hij is heel mooi en heb je die tekststempel dan in 2 geknipt?
Liefs
Margo

Creatiels zei

heel fijn kaartje, maar dat zijn we van je gewoon.
De stand in Zeist was knap knap opgebouwd ook trouwens. Ik weet dat er vroeg voor uit de veren was en het was ook wel laat zondag voor je terug thuis was. Bedankt hiervoor
groetjes en tot morgen
Els

Anoniem zei

Hoi Elke, zoals gewoonlijk wint het natuurlijk door de eenvoud. Ik heb ook genoten van je aanwezigheid in Zeist en ik moet bekennen dat ik vaak mezelf op de vingers hebben moeten tikken om niet nog meer te spenderen. Je stand was geweldig.
Nathalie B