donderdag 1 september 2011

vaak vergeten en toch zo fijn om te krijgen : een complimentje

IMG_4056

materiaal : pakjes stempel, ribbelaar, embossing poeder (stream), nieuw tekstje.

Misschien komt dit kaartje jullie wel bekend voor. Iets gelijkaardigs maakte ik al eerder maar nu met een nieuw passend tekstje.
Om ongewenst embossingpoeder te vermijden maak ik gebruik van een anti statisch kussentje. Ik leg jullie dit graag even uit. Neem het kussentje en wrijf het over je papier. Er komt een poeder vrij dat een laagje op je papier legt. Ga nu zoals altijd te werk. Eerst stempelen, dan embossen. Het poeder zal enkel blijven zitten waar de stempelinkt zit. Dus vergeet het penseeltje om het poeder dat te veel is weg te borstelen. Niet meer nodig!

4 opmerkingen:

Christine zei

Prachtig sentimentje Elke!
Liefs xxx
Christine

Wendy ten Hove zei

Hallo Elke,
Wat een ontzettend mooie kaart, zo'n lieve tekst en met zo'n klein cadeautje erbij, super!! Dat kussentje klinkt wel goed, da's inderdaad lastig, het poeder dat op verkeerde plaatsen zit!
Groetjes, Wendy

Charlotte zei

Hoi Elke!
Weer een schitterende kaart in al zijn eenvoud. Zelf ben ik een embossing-beginneling (heb zelf geen heattool, verwarm boven een (gas-)vuur :s) maar het nut van dat kussentje zie ik wel degelijk in. Zo spijtig als je plots ontdekt dat er nog ergens poeder ligt en dan is het natuurlijk al te laat.
Groetjes,
Charlotte

Crealin zei

Wees maar zeker dat een complimentje deugd kan doen :-) Prachtig tekst op een even mooi kaartje!

Geniet van je weekend en tot heel gauw,

Lins xx