maandag 16 april 2012

Dank u wel

Eerst en vooral wil ik allen die onze stand bezochten van harte bedanken voor de vele fijne complimenten die ik van jullie gekregen heb. Dit heeft me heeft me heel veel plezier gedaan.

Kochten jullie het starterspakketje van art impressions, dan heb ik hier voor jullie nog een ideetje. Zowel de bloemetjes als de stiften zitten in jullie pakketje. En voor zij die de kans niet gehad hebben, geen nood, de stempeltjes zijn ook los te koop.
Op zoek naar nog meer ideetjes met de stempelstiften, klik in de linker zijbalk van mijn blog op stempelstiften…


IMG_4360

9 opmerkingen:

Marleen Derweduwen zei

wow wat éénvoudig en toch zo mooi;
dit probeer ik zeker uit!

Judiths-creablog zei

Het was zaterdag zo druk bij je stand dat ik wel een glimp opgevangen hebben van al je mooie stempels en prachtige voorbeelden. Maar het was te druk om rustig te kijken....Dat hoop ik volgend weekend bij je in de winkel te kunnen doen.

Groetjes Judith

Caroline zei

wat een mooi kaartje is dit, moet ik ook eens maken. Ik ben nu ook immers met de art impressions begonnen en het is echt leuk om te doen.
Liefs Caroline

Riet zei

Wat een mooie kaart Elke.

Liefs Riet.

celia zei

Ook voor jou een DIKKE dankuwel!!!! x

Miek zei

Het was prachtig en ook nog een paar kleine stempeltjes kunnen scoren die ik niet had !

Christine zei

Mooi gedaan!
Liefs xxx
Christine

TINE C zei

Een heel fijn kaartje.
Liefs
TINE C

Nicoleke zei

Je werd op de beurs inderdaad als het ware overrompeld ! Ik heb dikwijls de vraag gekregen "waar staat Elke uit Antwerpen"..... Ik kan me voorstellen dat dat deugd doet. Ik heb gelukkig ook een plekje aan je stand gevonden en wat mooie teksten en vlinders bij je gevonden. Hopelijk ben je al wat bekomen van die drukte en kan je ook wat nagenieten.
Tot ziens of hoors !
Nicole