woensdag 24 september 2014

een sneeuwmannetje/verslagje hobbysalon


materiaal : Derwent potloden,embossingfolder,teal zeal memento dye inkt

Het hobbysalon zit er weer op. Het was er één met ups en downs…

Het begon allemaal met een verkeerde standindeling. We hadden 10 op 2 meter toegewezen gekregen ipv van 5 op 4 meter, toegegeven dat is ook 20 vierkante meter…maar voor ons niet bruikbaar.
Zo verhuisden we van 412 naar 212, maar om de verwarring kompleet te maken, stonden er ook nog 2 nummers 212 op het plannetje….
De eerste beursdag zat er op en we sloten de stand af zoals we al jaren doen. De volgende ochtend… een zeer onaangename verrassing!!! We hadden bezoek gehad van een dief of dieven, die een rondje door onze stand gemaakt hebben en hun stempelcollectie aangevuld hebben!!!!
Vermits dit tussen 18.15 u en 19.00 gebeurde, geeft je dit een bijzonder slecht gevoel, een mede - standhouder, die weet hoe hard werken het is, BAH!!!!!

Gelukkig waren er jullie!!! De vele fijne reacties op de stand en de kaarten heeft veel goed gemaakt. 
Vandaag de laatste hand leggen aan het opruimen van de winkel en morgen weer terug atelier!


3 opmerkingen:

Mariken zei

He, wat een tegenslag allemaal, dat is balen!
Je kaartje is echt gaaf!
Suc6 met opruimen, en fijne dag!

TINE C zei

Dit is toch wel erg dat de mensen allemaal zo iets doen.
je kaartje is heel mooi.Zal het in de winkel eens komen bewonderen .Vond het super erg dat ik niet in Hasselt geraakt ben
liefs
TINE C

Nelleke zei

Wat is dat vervelend zeg, wat kun je daar boos om zijn! Ik hoop dat je toch terug kunt kijken op een mooie beurs. Je kaartje is superleuk. 1 om te onthouden, het geeft een leuk effect. Groetjes, Nelleke